Loading...

Restaurant

/Restaurant
Restaurant2018-11-05T12:01:12+00:00

Situated at the foot of the Kitzbüheler Horn and with amazing views of the Wilder Kaiser mountain range, our restaurant and terrasse invites our guests to stay and enjoy the cuisine as well as the stunning landscape.

Cuisine

  • We have a young and creative kitchen team, lead by head chef Christine Lindner jun., who believes in the use of fresh, local produce and in creative and traditional preparation of meals

  • “My brothers Stefan and Andi” have their own dairy farm where it´s possible to create the extraordinary. Pinzgau cattle & calf, lamb, fawn, as well as homemade bread, fresh herbs, strudel, and pastries attract both locals and foreign guests to Penzinghof.
  • Award for partnership between restaurant and farmers („Regional Aufgetischt“)

À la carte Restaurant

  • Sommelière Barbara inspire with insider tips from the Austrian wine scene
  • Enjoy an excellent selection of wines from the best vineyards in Austria, Italy, France, Spain and America
  • We are very proud of our wonderful wines from the Austrian region of Styria, produced by our relatives the Maitz family

  • For your further selection we also have fruit spirits (Obstbrände) from our in-house distillery as well as national and international schnapps

Opening hours

  • 7.30 til 10.30 AM – À la carte breakfast
  • 12.00 til 2.00 PM – À la carte restaurant

  • 2.00 til 6.00 PM – Snacks, ice cream and home-made cakes
  • 6.00 til 9.30 PM – À la carte restaurant
  • End the evening comfortably at our Schatzbar with lounge

Menu card PDF

thumbnail of Speisekarte-E

Wine list PDF

thumbnail of Weinkarte

Highlights

Fröhlich und genussvoll in das neue Jahr 2019 rutschen!

Ob ein deftiges Braterl oder ein saftiger Rücken, Hauptsache das Fleisch kommt aus der Region. Und das ist garantiert!

Heimische Lammspezialitäten - ab 11.01.2019

Weintrinken • Essen • Gemütlichkeit • Bergerleben

Weintrinken • Essen • Gemütlichkeit • Bergerleben

Grund genug um unserer guten alten “Tiroler Bachforelle” eine eigene Spezialitätenwoche zu widmen.

Tiroler Bachforelle - ab 28.06.2019

Die wertvolle Molke aus unserer Hofkäserei Schörgerer und ausgesuchtes Bio-Futter machen den Geschmackt der Almschweine so einzigartig.

Schörgerer Molkeschwein - ab 23.08.2019

Gemüsesorten und Raritäten aus den Kitzbüheler Alpen

Gemüse aus den Kitzbüheler Alpen - ab 19.09.2019

KM 0 = Kilometer Null!

Wir kaufen vor Ort ein – ein herzliches „Vergelt`s Gott“ an unsere Partner!

Köstliches aus den Kitzbüheler Alpen
Bodenständig, echt, authentisch!
Kulinarisches Erbe
Weinwirte am Kitzbüheler Horn
Rind & Kalbfleisch, Molkeschwein, Hauswürstel, Milch, Obst, Schnaps, schmackhafte Käsesorten, und Milchprodukte – Ziegenfrischkäse produziert mit Milch vom Schneiderer; Prämierung beim Kasermandl: 4 x Gold – Kräuterling, Weinkäse, Butter & Joghurt; Bronze – Bierkäse
Apfelsaft, Äpfel, Weinessig
Alles von der Ziege …
Schneiderbauer - Oberndorf in Tirol / KM 0
Fleisch, Wurst, Wurzelspeck …
regionale Spitzenprodukte
Wein & Schnaps aus der Südsteiermark
die weiße Milchpalette
Eier aus Bodenhaltung
Linderbrandhof - Oberndorf in Tirol / KM 0
Saibling, Forelle, Lachsforelle
Fischzucht Trixl - Fieberbrunn / KM 0
Alles Rund ums Fleisch …
Metzgerei Obermoser - Söll / KM 0
Süße Kreationen – alles um die Schokolade
Gemüse, Salat, Kartoffeln
Frühlingsenten
Kartoffeln
Van Staa Benedikt - Mieming
Honig und Kernöl
Schwarzl - Pistdorf
Alles um den Schilcher
Lebensmittel mit Qualität

CORE Kürbiskernbier

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Ok