Situated at the foot of the Kitzbüheler Horn and with amazing views of the Wilder Kaiser mountain range, our restaurant and terrasse invites our guests to stay and enjoy the cuisine as well as the stunning landscape.

Cuisine

  • We have a young and creative kitchen team, lead by head chef Christine Lindner jun., who believes in the use of fresh, local produce and in creative and traditional preparation of meals
  • “My brothers Stefan and Andi” have their own dairy farm where it´s possible to create the extraordinary. Pinzgau cattle & calf, lamb, fawn, as well as homemade bread, fresh herbs, strudel, and pastries attract both locals and foreign guests to Penzinghof.
  • Award for partnership between restaurant and farmers („Regional Aufgetischt“)

À la carte Restaurant

Barbara Buter Lindner
  • Sommelière Barbara inspire with insider tips from the Austrian wine scene
  • Enjoy an excellent selection of wines from the best vineyards in Austria, Italy, France, Spain and America
  • We are very proud of our wonderful wines from the Austrian region of Styria, produced by our relatives the Maitz family
  • For your further selection we also have fruit spirits (Obstbrände) from our in-house distillery as well as national and international schnapps

Opening hours

  • 7:30 until 10:30 a.m. – À la carte breakfast
  • 12.00 til 2.00 PM – À la carte restaurant
  • 02:00 until 06:00 p.m. – Snacks, ice cream and home-made cakes
  • 06:00 until 09:30 p.m. – À la carte restaurant
  • Our restaurant is closed all day on Wednesdays – if you care to join our BBQ
    evening, we gladly reserve a table for you

  • End the evening comfortably at our Schatzbar with lounge

Menu card – PDF

Wine list – PDF

Events

Köstlichkeiten & viel gute Musik

KM 0 = Kilometer Zero!

„Regional Aufgetischt“ – as part of the „Regional Aufgetischt“
initiative, we were recognized
by the Federal Ministry for our active partnership between guest and farmer!

Köstliches aus den Kitzbüheler Alpen

Bodenständig, echt, authentisch!

Kulinarisches Erbe

Weinwirte am Kitzbüheler Horn

Rind & Kalbfleisch, Molkeschwein, Hauswürstel, Milch, Obst, Schnaps & Edelbrände, schmackhafte Käsesorten und Milchprodukte – Ziegenfrischkäse produziert mit Milch vom Schneiderer. Zahlreiche Prämierung beim Kasermandl & Käsiade!

Schörgerer Bauernhof & Hofkäserei, Oberndorf in Tirol / KM 0

Eier aus Freilandhaltung

Schörgerer Bauernhof & Hofkäserei , Oberndorf in Tirol / KM 0
Georg Ladurner

Apfelsaft, Äpfel, Weinessig

Örtlerhof - Familie Ladurner, Dorf Tirol

Wein & Schnaps

Weingut Maitz, Südsteiermark

Honig und Kernöl

Family Schwarzl , Südsteiermark

Brotspezialitäten

Bäckerei Linsinger, Oberndorf in Tirol / KM 0

Alles von der Ziege …

Eier aus Bodenhaltung

Linderbrandhof, Oberndorf in Tirol / KM 0

Alles Rund ums Fleisch …

Metzgerei Obermoser, Söll / KM 0

Tiroler Almrind, Hauswürstl, Fleischkäse, …

Metzgerei Prem, Fieberbrunn / KM 0

Fleisch, Wurst, Wurzelspeck – regionale Spitzenprodukte

Metzgerei Huber, Oberndorf in Tirol / KM 0

die weiße Milchpalette

Tirol Milch, Wörgl / KM 0

Bachforellen, Regenbogenforellen, Lachsforellen & Saiblinge

Fischzucht Trixl, Fieberbrunn / KM 0
Biohof Huettschader

Bio-Salate, Bio-Gemüsesorten, Raritätensorten

Biohof Hüttschader, Kirchdorf in Tirol / KM 0
Biohof Stechaubauer

Gemüse, Salat, Kartoffeln

Biohof Stechaubauer, Leogang / KM 0

Gemüse, Salat, Kartoffeln

Nordtiroler Gemüsebauern, Nordtirol / KM 0

Süße Kreationen – alles um die Schokolade

Berger Feinste Confiserie, St. Johann in Tirol - Lofer / KM 0

Tyrolean Alps ice cream

Baeckerei Rass

Brotspezialitäten

Alpenlachs® Züchter

Alpenlachs, Obervellach

Kartoffeln

Van Staa Benedikt , Mieming

Lebensmittel mit Qualität

Eurogast Sinnesberger, Kirchdorf in Tirol / KM 0

Lavanttaler Weidegänse und Frühlingsenten

Familie Taferner, St. Andrä im Lavanttal

Alles um den Schilcher

Langmann Lex, Weststeiermark
Frauwallner Kernoel

Kernöl, Kürbiskerne, Käferbohen, Wein

Frauwallner, Vulkanland
Firmenich Jaegerhofer

The Stin – Styrian Dry Gin

Firmenich, Jägerhofer, Südsteiermark