Situated at the foot of the Kitzbüheler Horn and with amazing views of the Wilder Kaiser mountain range, our restaurant and terrasse invites our guests to stay and enjoy the cuisine as well as the stunning landscape.

Cuisine

Molkeschwein
  • We have a young and creative kitchen team, lead by head chef Christine Lindner jun., who believes in the use of fresh, local produce and in creative and traditional preparation of meals

  • “My brothers Stefan and Andi” have their own dairy farm where it´s possible to create the extraordinary. Pinzgau cattle & calf, lamb, fawn, as well as homemade bread, fresh herbs, strudel, and pastries attract both locals and foreign guests to Penzinghof.
  • Award for partnership between restaurant and farmers („Regional Aufgetischt“)

À la carte Restaurant

Penzing Stube
  • Sommelière Barbara inspire with insider tips from the Austrian wine scene
  • Enjoy an excellent selection of wines from the best vineyards in Austria, Italy, France, Spain and America
  • We are very proud of our wonderful wines from the Austrian region of Styria, produced by our relatives the Maitz family

  • For your further selection we also have fruit spirits (Obstbrände) from our in-house distillery as well as national and international schnapps

Opening hours

Wally
  • 7.30 til 10.30 AM – À la carte breakfast
  • 12.00 til 2.00 PM – À la carte restaurant

  • 2.00 til 6.00 PM – Snacks, ice cream and home-made cakes
  • 6.00 til 9.30 PM – À la carte restaurant
  • End the evening comfortably at our Schatzbar with lounge

Menu card PDF

thumbnail of menu card

Wine list PDF

thumbnail of Weinkarte

Highlights

Liftradlx

Täglich von 11:00 bis 23:00 Uhr geöffnet – warme Küche von 11:30 bis 21:00 Uhr (Sonntag bis 17:00 Uhr), Montag & Dienstag Ruhetag!

s` Liftradl - ab 15. Mai geöffnet
Roemerwegx

… für unabhängige Individualisten!

Ferienwohnungen am Römerweg - ab 29. Mai geöffnet
Trixl Leo

Raritätentage in den Mitgliedsbetrieben der KochArt | im Liftradl

„Heimischer Fisch“ - 11.06.-21.06.2020
Penzinghofx

Wir sind wieder wie gewohnt für Sie da!

Hotel Penzinghof - ab 26. Juni geöffnet
Grillen
Jeden Mittwoch im Juli & August – traditioneller Grillabend! Bitte reservieren Sie Ihren Tisch – € 29 p.P.
Grillabend
Almschweine
Raritätentage in den Mitgliedsbetrieben der KochArt

 

„Molkeschwein“ - 28.08.-06.09.2020
Wochenmarkt

die Penzinghofer am Wochenmarkt in St. Johann in Tirol

KochArt Foodtruck - 07.08.2020
Nordtiroler Gemüsebauern

Raritätentage in den Mitgliedsbetrieben der KochArt

Steirische Woche

Köstlichkeiten & viel gute Musik

Steirische Wochen - 18. September bis 02. November

KM 0 = Kilometer Null!

Wir kaufen vor Ort ein – ein herzliches „Vergelt`s Gott“ an unsere Partner!

Köstliches aus den Kitzbüheler Alpen

Bodenständig, echt, authentisch!

Kulinarisches Erbe

Weinwirte am Kitzbüheler Horn

Rind & Kalbfleisch, Molkeschwein, Hauswürstel, Milch, Obst, Schnaps, schmackhafte Käsesorten, und Milchprodukte – Ziegenfrischkäse produziert mit Milch vom Schneiderer; Prämierung beim Kasermandl: 4 x Gold – Kräuterling, Weinkäse, Butter & Joghurt; Bronze – Bierkäse
Apfelsaft, Äpfel, Weinessig
Alles von der Ziege …
Schneiderbauer - Oberndorf in Tirol / KM 0
Fleisch, Wurst, Wurzelspeck …
regionale Spitzenprodukte
Wein & Schnaps aus der Südsteiermark
die weiße Milchpalette
Eier aus Bodenhaltung
Linderbrandhof - Oberndorf in Tirol / KM 0
Saibling, Forelle, Lachsforelle
Fischzucht Trixl - Fieberbrunn / KM 0
Alles Rund ums Fleisch …
Metzgerei Obermoser - Söll / KM 0
Süße Kreationen – alles um die Schokolade
Gemüse, Salat, Kartoffeln
Frühlingsenten
Kartoffeln
Van Staa Benedikt - Mieming
Honig und Kernöl
Schwarzl - Pistdorf
Alles um den Schilcher
Lebensmittel mit Qualität

CORE Kürbiskernbier